HAR DET SÅÅÅ BRA!

Denna veckan har bestått av jobb, men har varit ganska lugna dagar för har bara passat det yngsta barnet hela veckan då den äldsta har varit iväg hos sin mormor och morfar, och den andra har varit på ett veterinär camp och nu är det ungefär bara en vecka kvar tills barnen börjar skolan, så skönt :)

I onsdags blev jag och fem andra au au pairer bjudna hem till en Au pair som jag träffade från "au pair mötet". Där åt vi brownies med glass och hade en trevlig kväll tillsammans! 

Hela denna helgen är jag också ledig och även nästa igen. Så i fredags efm. träffade jag tysken, Sarah igen. Vi träffades en liten stund på ett Frozen Yogurt ställe, sååå gott. 

I Lördags åkte Sarah och jag till Natick, ett stort köpcenter som är ca. 15 min ifrån oss. Efter några timmar där, träffade vi två andra au pairer, från Tyskland som Sarah kände. Vi åt på cheesecake factory och sen gick vi på bio! - Let's be cops! Skrattade genom hela filmen, rekommenderar den verkligen!! SÅÅÅ BRA!! Jag hade alltså en väldigt bra lördag och träffade nya sköna människor!
 
Idag (söndag) blev det en shoppingrunda med min Hostmum, hon köpte lite olika saker till mitt rum som till exempel en spegel, kuddar, handdukar och jag ska få mer inredningsaker senare, men ska beställa hem från en hemsida ikväll som hon också betalar för. Hon är så himla snäll och jag STORtrivs verkligen i denna amerikanska familjen! Idag körde jag även på motorvägar för första gången, och påväg in mot Boston med Hostmum och det gick jättebra. Hon visade mig också runt i området där vi bor idag och efter det köpte vi frozen coffee från dunkin donuts:)

Imorgon jobbar jag bara 16.00-21.00, så det betyder sovmorgon och en joggingrunda,  perfekt! 
CheesecakeFactory! - älskar maten där
cheesecaken 
Såååå braaaa
The Movie Theater! 



Älskar vädret som kommer i veckan!! 
RSS 2.0