7 veckor i USA

Vet att jag är dålig på att uppdatera, men gör mitt bästa;) idag har jag varit 7 veckor i USA, tiden går sjukt snabbt här!
det som har hänt sen senaste inlägget är att min hostmum fyllde år, så köpte en blomma och kakor till henne som hon blev väldigt glad över! 
 
En dag var jag på en tysk "oktoberfest" i närheten av där jag bor. Där jag följde med några tyskar, det är jag och tyskarna haha. Alla som jag umgås med här i närheten är från Tyskland och en från Spanien. 
 
En annan kul sak som jag kan berätta är att jag äntligen har återförenats med bästa Elin igen! Det var verkligen på tiden och det har varit fullt upp för båda av oss och därför tog det ett tag tills vi hade tid till att ses. Men tar nog inte lika lång tid tills vi ses igen😚 vi gick på en gratis festival i Boston, där bland annat Magic, Jason mraz och Christina Perri spelade på. 
 
Spelar forfarande fotboll varje onsdag med killarna, och är sååå himla skönt gäng! 
I torsdags hjälpte jag till att coacha Cadens, 8 år (mitt värdbarn) fotbollslag. Cadens tränare ville ha lite tips från mig hur man kan lära barnen att skjuta så jag gav lite tips på hur man gör och visade dem😄 kommer förmodligen hjälpa till varje torsdag om jag kan och vill. Var väldigt roligt! 
 
 
födelsedagspresenten till min Hostmum:)
Mina tysk-kompisar från oktoberfesten:)
Tyskmat haha, see inte så gott ut kanske men var helt ok😚
 
Bästavän❤️
Köpt nya joggingskor- så sköna!!
Min nya springkompis😍
 
RSS 2.0