78 dagar kvar i Boston!

Hej! inte uppdaterat här på 2 månader för har varit väldigt upptagen och tiden bara rinner iväg. Hade dock tänkt lägga upp bilder från senaste veckorna. Kan inte fatta att jag bara har ungefär 2 månader kvar och just nu håller jag på med matchningsprocessen igen och får se vad jag hamnar. Känner iallafall att jag inte är redo att åka hem till Sverige ännu. Denna resa har verkligen gett mig minnen för livet. Har fått en second familj, vänner för livet och är ännu mer självständig än vad jag var innan. Så himla glad att jag bestämde mig för att åka iväg som en au pair och nu när året nästan är över känner jag att jag inte är redo att lämna USA. så ska troligtvis förlänga 9 månader så att jag kommer hem till Sverige i början av sommaren, Juni. Imorgon ska jag skypa med en familj från Californien - så häftigt!
 
Här kommer bilder ifrån Miami där jag var i 10 dagar och äntligen träffade mamma och pappa. Även Erica var med oss i några dagar och hade en underbar semester tillsammans. Miami var helt underbart!
 
Utsikten från lägenheten!
 
 
 
 
Såg faktiskt en kändis i Miami!! gick förbi tattoo ink och såg en från den tv showen! (han som sitter på bänken haha) 
Han till vänster! 
 
 
Key west 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Besökte också Miami Aquarium - och simmade också med delfiner!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
hahaha "flipper"
 
 
 
Pappa fyllde 45! så firade det tillsammans på cheescake factory där personalen sjöng för honom. Så surprised blev han haha:):)

Besökte också everglades! 
 
 
 
 
 
I lördags var det min födelsedag så Sarah, Lisa och jag åkte till six flags, en nöjespark för att fira mig!
Hade en jättekul födelsedag och idag firade jag med min värdfamilj med middag och tårta. Fick ett jättefint armband och 100 dollar :):)

 - Jag VANN hahah. 
 
 
Firade även Sarahs 20 årsdag förra veckan! Åkte till en liten sjö och spenderade dagen där och sen hade vi middag på cheesecake factory!


 
 
 
 
 
kommer sakna denna babe://
 
 
Åkte till en countryclub förra helgen med Sarah där vi träffade några andra tjejer, var sååå kul. Vi fick lära oss att dansa till country musik och alla gick runt i country kläder!
 

Nu har jag bara några helger kvar innan jag lämnar underbara Boston! Har dock mycket som ska hinnas med innan jag lämnar, till exempel colour run, trip till NYC och hade velat åka en helg till DC också. 

Så allt är forfarande bara bra med mig och hoppas ni har det lika bra där hemma! :)
RSS 2.0