28 days left in BOSTON

Hej alla!
Nu är det exakt 3 veckor kvar tills jag har varit i USA i ett år!! Men familjen ville ha kvar mig ett par extra dagar så lämnar den 11 augusti (Om 28 dagar) Kan inte riktigt förstå att det redan har gått ett år. I morgon lämnar Sarah och sen är det min tur. Jag har iallafall haft ett jättebra år här och tacksam för att jag fick en jättebra värdfamilj och glad över att jag har fått vänner för livet from all over the world!
 
Nu är jag taggad på att flytta till San Francisco och hoppas att det kommer bli lika bra där ett år :)
 
Denna helgen var väldigt busy! Åkte till NYC i lördags med Sarah kl 6 på morgonem och kom hem 2 på natten! Sen iväg till Maine (en annan stat i USA) klockan 7 på morgonen och kom hem 11 på kvällen. Hade en jättekul helg! Har ju också varit ledig i tre veckor nu - då barnen och min värdmamma är på Camp. Så är själv hemma med min hostdad i en vecka till. Såå skönt! Sen har jag bara två veckor jobb, sen åker de iväg en vecka till och då kommer också den nya au pairen som också är ifrån Sverige! Sen lämnar jag underbara Boston!
 
Här kommer lite bilder ifrån de senaste veckorna :)
 
fotbollsmatch mellan new England/revolution och Chicago!
 4th of July🎉💥✨ spenderade kvällen vid en river och efter några timmar kollade vi på fyrverkerierna. Var sååå mysig kväll!!
 
En dag i Boston med sarah!
 
Passade grannes barn i en vecka och tog honom till poolen hela dagarna och tjänade pengar😎
 
 
NYC!
 Central park 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maine! 
 
 
 
 
 
var sista dagen på gymmet igår med Sarah! Och hennes nya au pair följde också med. Kommer sakna YMCA i framingham://
 
 
RSS 2.0